DRKH

Bitterstern gyógynövényes cseppek 10 ml

17 természetes, gondosan válogatott gyógynövényből, a legmagasabb minőségből. Keserű cseppek – 30 éve bevált recept szerint.

Harmonikus, kesernyés ízű.

Összetevők

alkohol, víz, levendulavirág*, cickafark*, galangal gyökér*, enciángyökér*, angyalgyökér*, édeskömény gyümölcsök, kömény, fahéj kéreg, pitypang gyökér*, majoránnafű, gyömbér gyökér*, keserű narancshéj*, szegfűszeg , zedoárgyökér*, izlandi moha*, kardamom gyümölcsök, koriander gyümölcsök.

* Keserű fűszernövények

Termékjellemzők

  • Szent Hildegard von Bingen régi kolostori receptje alapján, nyolc éven keresztül finomítva és optimalizálva
  • Minden benne található gyógynövény gondosan válogatott és adagolt
  • 30 éve bizonyított hatás
  • A speciális extrakciós eljárásnak köszönhetően az értékes illóolajok a Bitterstern gyógynövényes cseppekben maradnak
  • Rendszeresen tesztelt nehézfémekre, aflatoxinokra és növényvédő szerekre
  • Vegán, laktózmentes, gluténmentes

Hogyan kell szedni a Bittersternt?

Hagyd, hogy 7-10 keserű csepp lassan feloldódjon a nyelveden étkezés előtt vagy után, és élvezd a keserű gyógynövények erejét. A Bitterstern-t naponta legfeljebb 5 alkalommal ajánlott fogyasztani.

Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Ha még nem szoktál hozzá a keserű anyagokhoz, a keserű cseppeket egy pohár vízbe is teheted.

Először próbálnád ki a Bittersternt?
Akkor használd a 10 ml-es kiszerelésünket.

 

Korhatár:

Általában a keserű anyagok alkalmasak gyermekek számára. Alkoholtartalmuk miatt azonban gyermekek előtt nem szabad előlhagyni. Az alkohol elpárologtatásának elősegítésére a cseppeket meleg vízbe lehet tenni és fogyasztás előtt állni hagyni. Egyszeri adag Bitterstern (10 csepp) háromszor kevesebb alkoholt tartalmaz, mint egy pohár gyümölcslé (200 ml).

Gyermekorvosok ajánlása: 6 éves kortól 3×3 csepp (=0,2 g alkohol a nap folyamán elosztva).

Várandósok is szedhetik, de fogyasztása előtt nőgyógyásszal való egyeztetés javasolt.

A Bitterstern előnyei

Szeretnél egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozni? A holisztikus étrend értékes keserű anyagokat is tartalmaz.

Az étrendünk azonban jelentősen megváltozott. A zöldségek 100 évvel ezelőtt sokkal keserűbb ízűek voltak, mint manapság. A sok feldolgozási folyamat és a környezetszennyezés miatt az élelmiszerek olykor távol esnek a tápanyagban gazdag mezőgazdasági termékektől. A keserű anyagoknak nagy szerepe van a kínai és indiai orvoslásban, valamint bingeni Szent Hildegard tanításaiban.

Úgy gondoljuk: a keserű anyagoknak ismét napi kiegyensúlyozott étrendünk részét kell képezniük – a Bittersternnel ugyanis hozzájárulhatsz általános jólétedhez. Bízz a Bittersternben a több mint 30 éves természetgyógyászati tapasztalattal!

Mire jó a Bitterstern?

A Bitterstern gyógynövénycseppekben található illóolajok és keserű anyagok szabályozzák az étvágyat és javítják az általános közérzetet.

A keserű anyagok révén a Bitterstern termékek fogyasztásának fő indikációi: étvágycsökkentés, méregtelenítés, édességek fogyasztásának csökkentése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-, emésztés segítése.

A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményez, serkentik az emésztőnedveket (májat, epét, hasnyálmirigyet, vékony- és vastagbelet). A szív-és érrendszert is védik. Serkentik a nyálkiválasztás és a gyomornedv képződését is, ami növeli az emésztőenzimek termélését.

A Bitterstern cseppekben nincs mesterséges tartósítószer.

További Bitterstern termékek

Bitterstern VELAN “Gyors segítség” krém

Támogatja a bőr természetes védőrétegét.

Bitterstern gyógynövényes cseppek 50 ml

Az eredeti Bitterstern 17 értékes gyógynövénnyel.