DRKH

A legjobb évek

Az életed közepén vagy. Az elmúlt években nem csak élettapasztalatot, de remélhetőleg önbizalmat, magabiztosságot és higgadtságot is szereztél. Röviden: a legjobb éveidben élsz. 40-től minden újrakezdődik! Merj belevágni új kalandokba és kihívásokba! Még akkor is, ha időnként nyugtalannak és kiegyensúlyozatlannak érzed magad. Ez teljesen normális. Testünk 40-től 50-ig számos változáson megy keresztül, amelyek teljesen természetesek. A Laetitia segít abban, hogy megerősítsd belső erőművedet és élvezd a legjobb éveket.

Változások 40 év után:
mi történik a szervezetben?

Ahogy öregszünk, szervezetünk megváltozik. 40 éves kortól bizonyos folyamatok lelassulnak:

Az anyagcsere lelassul, az energiafelhasználás csökken, az emésztés kicsit lazább.
A nőknél kezdődik a menopauza, megváltoznak a hormonok.

Az is előfordulhat, hogy a sav-bázis egyensúly felborul az elmúlt aktív évek és a túlnyomórészt savképző táplálkozás miatt.

A szervezet gyakran túlsavasodott.
Ez pedig befolyásolja az emésztést és a belső egyensúlyt.

Élvezd a legjobb éveket!

Testünk úgy működik, mint egy erőmű. Pontosabban az anyagcserénk elégeti a táplálékkal bevitt anyagokat, és energiát termel szervezetünk összes létfontosságú folyamatához és funkciójához. A tápanyagok az üzemanyagok.

Érdemes tehát odafigyelni a testedre, az elmédre és a lelkedre – és támogatni ezeket.

Tudatosan érzékeld az összes változást 40 év után, és erősíts meg tested azzal, amire a legjobb években szükséged van – a Bitterstern hasznos tippeket ad.

Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend serkenti például az anyagcserét. A keserű ételeket is vedd fel az étrendedbe, hogy támogasd a szervezeted. Ezenkívül a friss levegőn végzett rendszeres testmozgással pozitív alapot teremtesz a megfelelő sav-bázis egyensúlyhoz.

Ezek a termékek is érdekelhetnek Téged

Bitterstern gyógynövényes cseppek 50 ml

Az eredeti Bitterstern 17 értékes gyógynövénnyel.

Bitterstern gyógynövényes cseppek 10 ml

Az eredeti Bitterstern 17 értékes gyógynövénnyel.