DRKH

Tiramisu Bitterstern trüffellel – krémes csemege édesszájúaknak

Mindenki ismeri a Tiramisut – a klasszikus olasz receptet. Lenyűgöző egyszerű összetevőivel, amelyek együtt hihetetlenül finomak. A piskóta, a mascarpone és a kávé keveréke igazi élvezetet nyújt. A Bitterstern Trüffellel változatossá teheted a tiramisut. Fedezd fel ezt az egyedülálló tiramisu receptet, és élvezd!

Hozzávalók egy pohárhoz:

• 200 gramm krémsajt
• 250 g mascarpone
• 300 ml tejszín
• 150 gramm cukor
• kb. 24 darab babapiskóta
• 1 csésze kávé és 1 eszpresszó keverve
• 12 eredeti Bitterstern Trüffel
• kakaópor

Elkészítés:

1.

Keverjük össze a mascarponét, a krémsajtot és a cukrot.

2.

A tejszínt felverjük és óvatosan hozzákeverjük.

3.

Szétterítjük az edény alján a piskótákat, és megkenjük a hideg kávéval.

4.

A trüffelt pépesítjük, és bevonjuk a krémmel a piskótákat.

5.

Ezután adunk hozzá még egy sort a kávéval és tejszínnel megkent piskótából.

6.

Közvetlenül tálalás előtt szórjuk meg kakaóval.

7.

Élvezd a tiramisut trüffellel jó társaságban vagy nyugodtan egyedül!

Kóstoltad már a Bittersternt?

Bitterstern gyógynövényes cseppek 10 ml

Az eredeti Bitterstern 17 értékes gyógynövénnyel.

Bitterstern gyógynövényes cseppek 50 ml

Az eredeti Bitterstern 17 értékes gyógynövénnyel.